Skip to content

Hvad er Genkaldelsesterapi?

Hvad er Genkaldelsesterapi?

Genkaldelses terapi (GK) er et solidt og et gennemprøvet psykologisk værktøj, som tager fat i det som er årsagen til dine udfordringer. Med en enkel spørgeteknik bliver du hjulpet ind på de niveauer af din bevidsthed, hvor dine minder er lagret. Processerne i GK-teknikken efterligner så vidt muligt de processer vi ville gennemgå i livet, men her i en komprimeret version på 2 timer. Det der i det virkelige liv måske ville tage et menneske uger, måneder eller år at gennemleve og forløse, kan det hjælpes igennem i løbet af én eller flere session(er.)

Udgangspunktet for at anvende GK er, at du enten har ondt i sjælen eller har en psykosomatisk sygdom – dvs. en sygdom som stammer fra nedbrydende følelser og/eller tanker. Flere og flere videnskabelige undersøgelser beviser at tanker og følelser styrer både kemien og Dna’et i kroppen og konklusionen bliver faktisk hos flere og flere forskere, at vi kan tænke os både syge og raske!

Gennem årene har jeg fundet, at GK har kunnet afhjælpe mange forskellige tilstande. Dybest set, er der ingen grænser for, hvad du kan få hjælp med.

Session-R

Filosofien bag GK’en, er at få os til at genopleve fortidige hændelser og at give os en dybere indsigt i den virkelighed der fandt sted engang. Vi kan ikke ændre det der skete den gang, men vi kan, i dag, ændre den uhensigtsmæssige adfærd hos os, som udspringer af de negative eller nedbrydende holdninger og beslutninger som vi tog i hændelsen. Når vi genoplever hændelsen har vi muligheden for at opløse den bevidsthedsmæssige spænding, som fastholder os i et uhensigtsmæssigt mønster i dag.

Sessionerne tager naturligvis altid udgangspunkt i, hvor du er i livet.
Vi har en indledende dialog, hvor vi vil nærme os kernen af dit problem for at finde frem til det kodeord som vi skal anvende for at sætte Genkaldelsen i gang.

Processen kan foregå både siddende eller liggende, det tilpasses den enkelte.

Ultra kort gennemgang af proceduren:

Vi starter med en kort nærværs proces med bevidst vejrtrækning, farvevisualisering , før vi kan gå i gang med selve GK-teknikken. Nu er det så min opgave at stille spørgsmål som bringer dig i kontakt med dine erindringer.
Afhængig af hvordan din oplevelse er lagret og hvad du har fokus på i hændelsen, varierer jeg altid mellem 3 planer af spørgsmål – hvad føler du? – hvad mærker du i kroppen? – hvad sker der? Det at blive bevidst på alle 3 planer er medvirkende til et større nærvær i oplevelsen, som vil betyde en dybere grad af forløsning og mere “plads” til dine nye holdninger og beslutninger.

Terapirum

Jeg hjælper dig med at synliggøre og korrigere dine gamle holdninger eller beslutninger, som indeholder livs begrænsende og livs fornægtende opfattelser af dig selv, af andre mennesker eller af livet i det hele taget.
Det er bl.a. disse beslutninger, som saboterer dit liv og forhindre dig i at udfolde dig helt.

Der kan være scenarier, hvor vi laver nogle supplerende processer i processen. Det kan være tilgivelses- eller løsrivelses-processer, som jeg naturligvis guider dig trygt i gennem.

Når sessionen naturligt er afrundet, har vi samtale om hændelsen og trækker dine indsigter op og jeg vil pege på de hjemmeopgaver det evt. måtte give dig.

Helt grundlæggende vil vi arbejde på, at du bliver endnu bedre til at acceptere og rumme alle de følelser, du møder i dit liv og at du bliver mere modig til at handle autentisk.

Skulle du have yderligere spørgsmål til processen er du altid velkommen til at ringer og spørger mig.

Jeg har har siden 1983 haft tusindvis af klienter. Min passion gennem årene har altid været at skabe en autentisk session, som bringer dig, ikke kun tættere på årsagen til dine udfordringer, men også din kerne. Vi finder sammen de konkrete værktøjer, som vil hjælp dig til det liv du ønsker dig.
Livet er som det er, og der er konsekvenser ved alle de valg vi tager. Vi må tage stilling til et væsentlig spørgsmål – er livet noget der sker os – eller er det noget vi skaber. Mit fokus sammen med dig, er at lære de nye måder at navigere på i livet, så du kan skabe det succesfulde liv du ønsker dig.