Skip to content

MINDFITNESS

– kun for de modigste

Hvad er MindFitness hos mig

– Helt enkelt så efterligner en MindFitness (aka genkaldelsesterapi) de naturlige processer som sindet gennemgår hver dag, når vi bearbejder livets udfordringer. Her får du samme proces i en komprimeret to timers udgave.
 
Dit sind har en agenda og det er for alt i verden – at OVERLEVE. Den er ikke rationel i forhold til måden, så der skelnes ikke til om måden er hensigtsmæssig eller ej.

Hvem anvender MindFitness – og hvorfor?

Alle der seriøst vil i dybden med deres personlige udvikling, kan have glæde af MindFitness.
Udgangspunktet for at anvende MindFitness er, at vi har “ondt i sjælen,” en følelse af at livet genspiller sig selv, eller har en psykosomatisk/”kronisk” sygdom.

 

Min plan, i mødet med dig, er at hjælpe dig til at afsløre, hvor din underbevidsthed får dig til, at gøre ting som du faktisk ikke har lyst til. Når det er afsløret og været i proces – vil du efterhånden opleve at du igen har styr på dit liv.

Gennem årene har jeg erfaret at MindFitness (GK) har kunnet afhjælpe mange forskellige tilstande og dybest set er der ingen grænser for, hvad du kan få hjælp med.

Svarene ligger i din underbevidsthed.

Vil du vide mere om MindFitness kan du 
læs mere her >

PRAKTISK INFO:

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak.

En session varer 2 timer og prisen er kr. 1400,-. Intervallet imellem hver mødegang er typisk 4 til 6 uger, men afhænger naturligvis af din situation, og hvor dybt du ønsker at gå.

MindFitness udføres pt via Skype, såfremt du har en stabil og rimelig hurtig forbindelse.
Angående betaling kan du bruge MobilePay eller via webbank. Vælger du webbank skal beløbet være på min konto samme dag som vi har Skype-sessionen.

Betaling ved fremmøde kan foregå med kontanter, MobilePay eller via webbank. Ved betaling via webbank skal beløbet stå på min konto samme dag som sessionen eller du skal fremvis overførsel.

Booste din proces – hvis du ved at det næste halve år handler om at finde din power, få succes eller overvinde indre smerter, kan du købe 5 gange med det samme til kr. 6000 og sparer 1000 kroner. 

 

 

Giv dit sind næring med Genkaldelsesterapi

BEMÆRK

Du skal huske at meddele mig, hvis du har afhængigheds problemer, tager nogen former for stoffer, psykofarmaka eller hvis du tidligere har fået stillet en psykisk diagnose!

Tidsbestilling til MindFitness (GK)

Send mig en mail på, steenkrarup@live.dk, eller ringe/sms på 2143 7850 og bestille din tid.
Jeg har ikke nogen fast telefontid, men læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.